The weakness in me

Jag kan erkänna att jag blir lite emotional av, the weakness in me med Joan Armatrading. Nej nu ska jag sluta knappra här och slå på den på min högtalare och sjunga med så högt det bara går. För rätt feeling till låten kan ni titta 10 things I hate about you. Tittade den här om dagen och den är så fin just när låten spelas.  
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

such a happy face



Det går inte att förneka att hon ser så lycklig ut på bilderna jag tog när vi var ute och kastade lite pinne hos fammo i helgen. Hon gör sig väldigt bra på bild helt enkelt och jag blir så glad av att fotografera henne. Sedan kan jag inte låta bli att tala om för er mina kära lusläsare att hon är väldigt söt när hon sover just nu. Hon drar nästan ner mig i "tjuvsovar" träsket när hon slöar så här på dagen. Det får vara slut på det nu! Upp och hoppa
nu är det lunch och promenad! Lilla gulle Sally!  
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Sally, min fina. / länka inlägget

   

En dag hos Fammo

 
 
 
Förra helgen for jag och pappsen till hakkas och hälsade på Fammo, Sally var självklart också med. Vi åkte fyrhjuling och åt jätte god köttsoppa. Pappsen och jag for även en sväng till kyrkogården och titta till farfar och systers grav. Det är så mysigt att åka till fammo över dagen man kopplar som av på ett helt annat sätt i byn.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Lördagens frulle

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

God frukost och morgonmys

 
Jag har spenderat hela min dag till att lusläsa min instruktionsbok till min nya älskade kamera, jo har jag nämnt att jag kände att det var dax för en uppdatering av min gamla 350d så nu mer kommer min kära 650d vara kameran som tar mina bilder.  
 
På bild 1 skådar ni min otroligt smarriga frukost jag åt imorse. Stora blåbär smakar så enormt mycket mer än vanliga, ett tips bara! Ska nog prova på att göra egen müsli någon dag också. Ska söka några smarriga recept minsann. På bild 2 har ni ju min lilla piga the one and only Sally imorse när vi hade lite morgonmys. Jag älskar att morgonmysa kramas och gosas och äta en super smarrig frukost! 
 
 
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget