Mina fina kusiner ♥

När jag var och hälsade på mina kära kusiner förra helgen råkade jag hitta detta underbara fotografi på Simones fönsterbräda. Det är deras fasters man som tagit det fina kortet för några år sedan. Jag kunde inte låta bli att be om att få en kopia av det för det var så fint. Jag ler så fort jag tittar på det! Jag har världens finaste kusiner älskar er upp över öronen så mycket
Ammi & Simone.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Pretty little liars

Just nu hade inte ett avsnitt pretty little liars suttit fel, hej lingonvecka du har inte varit efterlängtad. hoff
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Film & Musik / länka inlägget

   

Hej du underbara sol!

Det är så underbart vackert väder ute idag. Det blir tom korv grillning idag! Tänk att sol kan göra en på så otroligt bra humör. Jag känner hur mycket energi jag får och hur många olika saker jag vill göra. Men Sally tycker det är dax att gå ut nu, inte bara prata om att gå ut hela tiden. Så nu pyser vi! Ha en underbar Söndag!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

fettisdagen

Det känns så oerhört bra att jag har varit i aitik och jobbat till kvart i fyra, promenerat med Angi,Tyra och Sally direkt efter det. Så nu har jag hela kvällen att spendera med min kille och mysa framför ett nytt avsnitt Hawaii five-o. Men eftersom Anton är på skoterkurs så kan jag passa på att se veckans gossip girl avsnitt medans jag väntar på honom och på att pappas gudomligt goda köttfärssås och spaghetti ska bli färdig. Det känns toppen!

Om någon har missat är det ju fettisdagen idag. Jag har ätit en semla och jag tyckte den var god, jag blev dock väldigt mätt. Varför måste de vara så sjukt stora? Var propp mätt hela eftermiddagen nästa för mätt.  
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Godmorgon

Eller det är nog mer god dag nu men skit samma. Jag sitter fortfarande med sovkläder i sängen så man kan kalla det morgon. Vaknade första gången när Anton for på jobbet sedan somnade jag om och vaknade 07.30 klev upp och tog ett glas vatten och tittade tv medas jag drack upp det. Sedan knatade jag och Sally upp och la oss igen och sov till klockan 09.00. Det borde vara en lag att man ska sova tills man vaknar av sig själv. Jag var så sjukt utvilad och pigg och min träningsvärk från gårdagens gympass med Emelie var så oerhört härlig. Jag hoppade upp ur sängen med Sally och rörde ihop en smet och gjorde american pancakes med äpplen och apelsiner på. Det var riktigt gott måste jag säga, trots att jag böt ut filmjölken till yoghurt.

Men nu är det dax att hoppa i lite kläder och bege sig ut och skotta snö och sedan ta en prommis med Sally. Man kan ju inte ligga i sängen hela dagen. Jag har nämligen massor med saker jag vill hinna göra idag, tror dock jag skippar alla måsten och gör det som är roligt ist. Fast rena sängkläder hade ju inte suttit helt fel så kanske gör det med. 

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

I'm here for you if you let me

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Film & Musik / länka inlägget

   

And I still miss you


När jag av slumpen råkade hitta den här bilden kunde inte mina tankar hamna hos någon annan än just dig. Trots att dagar,månader och år till och med passerat sedan vi mitt i allt gick skilda vägar, så gör det ont i mig när jag tänker på dig. Inte ont på ett sätt att jag är arg för att saker blev som det blev mer ont för att jag saknar dig. Ja jag saknar dig än idag trots att dagar,månader och år har gått. Jag har fortfarande inte förstått varför. Vi var så lika varandra och brann för samma saker. När jag tänker på dig kan jag inte låta bli att bli glad samtidigt. Alla våra resor och roliga äventyr. Hur kunde det bli så här? Vi var ju så otroligt bra ihop. Att jag råkade hamna mellan två av mina absolut bästa vänner pga en kille och inte visste hur jag skulle göra för att alla skulle må bra. Jag var så trasig då och funderar än idag om jag inte försökte nog mycket för att allt skulle bli som förr. Eller ville inte du samma sak? Jag har många gånger suttit med telefonen och funderat om jag skulle våga skicka ett meddelande eller skriva ett mail till dig, då jag fortfarande kan ditt mobilnummer utantill. Men om jag ska vara ärligt törs jag inte för att jag är rädd för vad jag skulle få för svar, eller om jag inte skulle få ett svar ens. Vi var så unga på den tiden och jag tror vi hade hanterat situationen annorlunda om det vore idag. Men en sak vet jag att du kommer alltid ha en plats i mitt hjärtat som en bästa vän jag önskar att jag hade än idag..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Dear Diary / länka inlägget

   

Valentine's Day gift


Jag fick dessa underbara mumin muggar av min kära i alla hjärtans dag present. Han gjorde genast min samling dubbelt så stor som innan. De är ju bara för söta och goda att dricka ur. Tack snälla rara du! ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Alla hjärtans dag.



Alla hjärtans dag är en mysig dag tycker jag. Jag spenderade den med min kära pojkvän. Först beställde vi hem mat från Thai sedan blev det lite fika med hans familj och avslutades med mys framför tvn. Jag fick världens finaste present och blev bjuden på mat. Han är ju bara för underbar min kille. Älskar dig! ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

hipp hipp hurra!

Världens finaste kille fyllde 20 år och det är ju självklart att det ska dokumenteras här i bloggen. Hela dagen spenderades hemma hos Anton. Det bjöds på massor med go fika, smörgåstårtor, tårtor,chokladbollar och en massa trevligt sällskap. Grattis på din 20 års dag älskade älskade Anton! ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

wonderful




Idag har jag tagit en så härlig lång promenad med Emelie och Signe. Solen strålade så vackert på en klar blå himmel
och vi njöt varje minut. När jag kom hem så knåpade jag ihop inlägget nedan från vår Cape East resa & när mamma kom hem så pysslade vi and I love it! Vi gjorde egna skal till iphonen. Det enda man behöver är snyggt papper & ett genonskinligt skal. Jag har gjort tre stycken än så länge, en gjorde jag av ett foto på min älskade Sally. Hehe tror ingen är förvånad över det.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

En mysig liten tur till cape east

Min boyfriend och jag tog ju en tripp till Haparanda och Cape East i fredags. Vi kom fram vid klockan 14.00 så började med att äta en burgare på Max eftersom incheckningen öppnade först 15.00. När vi checkat in och fått nyckel till rummet och en bastustäva med lite spa grejer så gick vi och böt om till morgonrockarna och tofflorna man hittade på rummet. Sedan fick vi en välkomms drink och lite information om själva spat. Efter det var det bara hoppa i duschen för att sedan gå in.

Väl inne på spat var det pooler,duschar lite här och var samt flera olika slags bastu. Vi provade på allt som var i funktion. Jajemen tom isvaken och dunderduschen tog vi oss an. Det var svin kallt så vi var rätt snabb upp i bastun efter det. Favoriten var nog helt klart poolen ute. Det var så mysigt att ligga i det varma vattnet med stjärnorna som klädde den svarta himlen. Anton antog tom utmaningen snörullning för en femma, som jag glömt bort att jag lovat honom hehe den knasen. Sedan var upplevelseduschen rätt mysig och jag föredrar nog tropiskt regn framför atlantic strom måste jag säga. Vi gick runt mellan alla stationer el vad man ska kalla det och provade vissa fler gånger än andra.

Efter spat tog vi en dusch och vilade en stund samt handlade lite god saker till kvällen innan det var dax för 3 rätters middagen. Helt ärligt minns jag inte vad alla rätter hette men till förrätt fick vi någon slags lax mousse med tillbehör. Till varmrätt fick vi potatisgratäng och hjort innerfilé med rotgrönsaker och sås och till efterrätt chokladkaka med glass och bär. Det var väldigt gott, roligt att prova på något nytt! När maten var nere så traskade vi runt lite och fotograferade byggnaderna sedan kröp vi ner i sängen och hade fredagsmys.

När lördagen var kommen så gick vi och åt frukost. Vem tycker inte om hotellfrukost lixom? Yoghurten och bären var nästan bäst och brödet. Efter det blev det sänghäng innan jag skulle på min behandling, klassisk massage för att varamer exakt. Det var så sjukt skönt och min rygg behövde verkligen en genomgång då jag vet att jag är mer vältränad i mage än rygg. Vid 11 var det slut på det roliga och Antons tur att gå på behandlig så då gick jag och packade väskan och gjorde mig redo för utcheckningen som skedde vid 12 när Anton var klar. Då begav vi oss ut på en liten shopping runda på rajala och affärerna vid ikea. Sedan åt vi och började brumma hemåt.

En super duper mega mysig natt på cape east med min kille, kunde inte ha blivit bättre. ♥



Som ni ser på bilderna så var hotellrummet väldigt fint och att vi klär oerhört bra i morgonrock hehe.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Du följer med mig..

Laleh är ju bara en för fantastisk männsika och vacker med för den delen! Jag har lyssnat på henne då och då förr men efter Så mycket bättre spelas hennes musik i mina högtalare varje dag. Bjuröklubb är en så otroligt uppmuntrande låt! Och nu har hon gjort det igen, ett nytt album och massor med skön musik. I love it! Så mina vänner lyssna och njut för det här det är underbart. Förresten jag har för mycket att skriva om från vår tripp till cape east så gör det imorgon ist för ikväll. Ulrik gick till final i mello, det är en bra dag idag! wiiho!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Film & Musik / länka inlägget

   

Då åker vi iväg på en liten tripp..

till Haparanda, jag och Anton ska nämligen spendera en natt på Cape East. Ska bli så otroligt roligt och mysigt. Så nu ska jag inte sitta här och knappra utan börja packa väskan innan min kille kommer och hämtar mig så hörs vi här imorgon kväll. Låter toppen tycker jag, ha en fin fredag!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

It is so true

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Några timmar senare..

Eftersom internet bestämde sig för att lägga av precis när jag skulle trycka spara och publicera så kan jag börja med att skriva att promenaden är tagen! Så otroligt härligt var det med lite musik i öronen klarade jag mig aldeles utmärkt själv. Innan det blev det ett avsnitt Hart of Dixie och en liten nap. Jag är så otroligt trött ska nog ta och slå igång ett avnitt Pretty little liars och gosa lite i sängen med Sally som är mätt och belåten efter mat och promenad.

 



Jag tycks lysa med min frånvaro här med jämna mellanrum nu mer, jag allt för ofta. Trots att jag varje dag klickar mig in på blogg.se sida och hittar massor med nya bloggar att läsa, så lyckas jag inte logga in och skriva några rader här då och då. Det måste vara en standard grej man skriver i sin blogg, hur dålig man egentligen är på att skriva i den. Så låt oss lämna det åt sidan och knappra ner några rader om något annat..

 

Just nu sitter jag i min säng och Sally ligger brevid och blänger lite på mig då och då. Om jag tolkar hennes blick rätt, så tycker hon det är dax för en promenad ist för att sitta här. Jag håller med henne till viss del eftersom den extrema kylan äntligen är över! Tjohoo har faktiskt saknat våra promenader som vi vanligtvis är väldigt duktiga på att ta varje dag. Men jag tycker att det är okej att jag tittar ett avsnitt el två av mina favorit serier efter jobbet.

Har hushållt i klass 5b på Tallbackaskolan sedan måndags. Jag tänkte att jag skulle ta mig an en liten utmaning då jag sagt innan: Aldrig stora barn! Men det var inte så hemskt som jag trodde. Visst är 6 åringar lite lättare men det fungerade de här också. Så hädan efter kommer jag nog inte låta lika skräckslagen när de frågar om jag kan vicka på mellanstadiet. De är lite charmiga när de frågar om de är med på "olydiga listan" jag sagt att deras fröken ska få när hon kommer tillbaka, eller när de lurar mig med pennor som ger stötar. Hade inte kunnat tänka tanken att bli butter över sådant, minns ju hur jag själv var när jag var liten. Eller när en av pojkarna tycker en tjej är snygg i medeltidenfilmen och säger det högt, eller när jag och en av grabbarna alltid gör tummen upp till varandra. Jag kan nog konstatera att jag vågar mig dit igen, he he.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget