home is wherever i'm with you

För någon helg sedan gjorde jag en bloggdesign jag funderar på att slänga upp som gratis design på en sida.
Jag var mest sugen på att testa göra en själv och då blev den mot det söta hållet i massa pastell färger.
Kan inte påstå att den är tip top men nu har jag ju provat iaf och kan kanske göra det igen.
Vad tycks?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bloggdesign / länka inlägget

   

Loosies

Tänkte att jag kunde börja min morgon med ett litet film tips till mina kära bloggläsare. Filmen heter då Loosies och jag tänkte att ni kunde titta trailen här och se om det är något som faller er i smaken.
Jag gillade den skarpt iaf!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Film & Musik / länka inlägget

   

En liten dagstur till Fammo

I morse när jag vaknade så kände jag bara blä för den här dagen. Ni vet ibland vill man bara dra täcket över huvudet och sova bort hela dagen, men det gjorde jag inte! Jag tänkte att jag gör något bättre av dagen och packade väskan och brassade till Fammo. Det finns inget bättre än att bara fly till Hakkas ibland. Jag glömde alla beskymmer jag tänkte på när jag öppnade mina blå på morgonen så fort jag kom fram. 

Fammo bakade ut bröddegen och jag penslade innan det var dax för gräddning. Sedan vilade vi lite framför tvn och sedan gräddade vi våfflor som vi åt oss mätta på till lunch. Sedan planerade vi en promenad ner till kyrkogården med Sally men tyvärr var inte vädergudarna på vår sida, det spö regnade så vi drack té och nybakat bröd och pratad om allt och ingenting. Min Fammo är bäst, och jag älskar henne så mycket. 



Några bilder jag tog hos fammo, Fammos nybakta bröd / en så fin té servis / Sally / Min söta storebror och mina kusiner.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

When will I find where I fit in?

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Film & Musik / länka inlägget

   

I väntan på våren...


Precis som mumintrollet väntar på att snusmumriken ska sitta på bryggan och spela på sin munharmonika som ett tecken på att våren är här, känner jag vårkänslor i luften. Den känns inte så långt bort nu mer, då fåglarna kvittrade här om dagen. Solen strålar på en klar blå himmel och fyller min kropp med energi och jag vill ut på äventyr. För den långa vintervilan är över och våren kommer i år igen..
K O M M E N T E R A (4)
publicerat i Dear Diary / länka inlägget

   

Underbara Lördag

Det har varit en bra lördag idag. Jag har köpt pjäxor till mina fina skidor jag fick av Antons pappa, tack snälla! Köpte även en lyxig ansiktskräm så här ska mina torra fläckar besegras. Grillat pinnbröd med min vän Johan som vi bjöd mami och papi på. Busat med min underbara hund. Varit på roadtrip till Kiruna och sedan kollat melodifestivalen med mamma. Toppen lördag helt enkelt så nu blir det hoppa i lopplådan med min finaste Anton. Natti natti!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Euphoria vann tjallalalala!

Wiiiho Loreen vann melodifestivalen. Svenska folket förstod i år igen och röstade rätt.
Nu har vi nog en chans att komma bra i Eurovision igen!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Film & Musik / länka inlägget

   

onsdags kvällen.

Det känns helt okej faktiskt att Onsdagen redan har sprungit förbi och börjar lida mot sitt slut. Imorse när jag kom på jobbet trodde jag den här dagen skulle vara för evigt, som sagt längtar jag fortfarande till fredag och imorgon är det redan torsdag. När jag kom hem från jobbet åt jag en snabb mellis och sedan snörade jag på dojjorna och kopplade Sally för en prommis med Johan som sällskap. Det blev tom en lång prommis så Sally är mer än nöjd. Jag har precis kommit ut ur duschen och vilken minut som helst kommer min kille och då blir det nog lopplådan för lite filmmys. Godnatt bloggelibloggläsisar!

image description
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

När fredagen känns för långt bort.

Godmorgon godmorgon! Jag har egentligen inte tid för att sitta och skriva det här inlägget eftersom jag egentligen borde göra min matback och kanske kleta lite smink. Men vet ni jag har ingen lust med det, nej jag skriver hellre ett inlägg här om hur mycket jag längtar till fredag! Känns lite orealistiskt att längta efter fredag redan på tisdag. Så jag börjar nog med att längta tills den här dagen är slut. Och sedan får Fredagen komma och överraska mig.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

ordtavlor


När solen börjar titta fram och det är så otroligt mycket vårkänslor i luften så blir jag en oerhört kreativ och påhittig person. Jag har så många idéer och projekt jag vill göra. Den här gången kom jag på att jag kunde dela med mig av julklapparna jag gav mami och papi iår. Jag gjorde nämligen två ordtavlor till dem. Kan erkänna att jag kanske inte var den påhittigaste, därför använde jag samma ord på båda tavlorna, men jag måste säga att jag blev rätt nöjd ändå. Tycker de passar in på min kära mor och far. Jag ska absolut göra fler likande tavlor. Man kan tex skriva roliga texter och citat med olika teckensnitt. Om någon har ett bra citat eller en fin text på lager så får ni gärna dela med er och vad tycks om tavlorna?!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Sally, min fina


Om någon missat så var min bild med i NSD i veckan. Har fått så oerhört mycket fin respons på jobbet och på andra håll för bilden.
Sedan har jag självklart fått höra att jag har en oerhört fin hund. Jag skickade mest in bilden som en rolig grej, titta om den skulle komma med. Kanske ska göra det någon gång igen, vem vet.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Sally, min fina. / länka inlägget

   

snart är jag en blomster flicka igen.

En dag förra veckan pratade jag i telefon med Angelica om att jag kanske borde ringa plantshopen och höra om man får jobba där iår igen. Dagen efter ringde de och frågade om jag var intresserad av att jobba där iår igen. Det gjorde verkligen min dag! Så det blir att jobba som trädgårdsmästare igen och prata med alla vackra blommor. Längtar massor redan!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Keep calm and eat a cupcake

Egentligen är jag så sjukt sugen på att slå upp den underbara receptboken på bilden och baka något att smaska på men jag kände att min ork inte räckte till idag. Istället skrev jag ut den fina "Keep calm and eat a cupcake" tavlan som nu fint pryder min byrå i mitt rum. Det finns väldigt många olika versioner av den tavlan, vilket säkert alla redan vet. Men denna tyckte jag var söt och passade brevid receptboken som är fylld med cupcakes.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget