Frukost gör sig allt för bra på bild.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

We’re going u-u-u-u-u-u-up

Jag kan väl inte vara sämre än någon annan och göra ett inlägg till Loreen som kickade ass i eurovison i helgen.
Nu hyllas hon av det svenska folket i huvudstaden och vi andra får nöja oss med att titta det på tv. Är lite små sotis på mami som är på plats måste jag säga. Det var iaf grymt att hon vann och nog var man stolt svensk i lördags. GRATTIIS!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Det är först när man ger upp som det blir nåt nytt, När man släpper taget tar man steget. Jag vet hur ont det gör när hoppet dör..

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Dear Diary / länka inlägget

   

Who does't like a girl with a good appetite

Jag kan tyvärr inte hjälpa att mat gör sig bäst på bild här i min blogg, undra om någon av mina ynka läsare saknar perioden då det endast var bilder på Sally i inläggen? Har blivit lite smått mobbad av mina goa vänner över mitt fotograferande vad det gäller mat. I can't help it lixom! Så låt mig bjuda på dagens middag på bild bestående av Spaghetti och köttfärsås ala pappa. Den var gudomlig kan jag tala om för er. Sedan är det inte
så att jag tycker det är mindre roligt att plåta i köket sedan det blev renoverat och klart.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Tear out my heart

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Film & Musik / länka inlägget

   

frukost frukost frukost






Det är så mycket roligare att äta frukost nu så förbered er på att få se en hel del frukost bilder nu mer.
Hela köket kommer eventuellt på bild då taklisterna är uppe vilket jag hoppas sker snart. Men jag räknar
inte med något då jag gjort om mitt rum för typ 5 år sedan och inte har fått några än. Kanske tur att pappa
inte läser min blogg och hade tagit det där som en pik. he he
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

who dosen't love food?

Lördagens måltid som serverades på skois tolv måste ju självklart pryda bloggen den med. Bloggen har börjat
lida rätt hårt sedan jag föll för instagram appen som uppdateras betydligt oftare. Men jag gör ett tappert försök att ge mina bloggläsare ett livs tecken då och då. Vår trerätters middag bestod av musselsoppa med kungskrabba, räkor och ostpinnar, ryggbiff med hasselback potatis,sallad och örtsås och pannacotta med mango och melon till efterrätt. Det är verkligen roligt att laga mat.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

sunny sunday

Jag tycker att jag hade kunnat få börja min söndags morgon med något roligare än feber och huvudvärk,
det var inte bättre av att jag missade andra seriematchen. Jag försökte göra det bästa av situationen när jag tagit mig ner för trappen och gjorde en god frukost, Brieost och salami it is! Mårran muggen passade som handen i hansken dagen till ära. Jag kände mig lite som den kära karaktären från mumindalen idag. Det var värligt gott kan jag tala om för er. Efter en lång vila i min säng framför filmen dumma mig kände jag mig på lite bättre humör, man kan nog inte vara på något annat humör efter den filmen. It's so fluffy I'm gonna die! Hehe. Sedan kände jag att jag inte hållt i min kära kamera på väldigt länge och ville dela med mig av min fina bakgrundsbild jag vilar ögonen på ofta. Jag kan erkänna att jag har en liten star crush på zac efron, tack och lov delar jag den med min kära vän Ellis. Jag tror det här får vara allt för denna gång när jag återkommer nästa gång är oklart än så länge men tack och hej leverpastej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Lite morgonmys.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Film & Musik / länka inlägget

   

min lilla resa till huvudstaden.



Jag och Angelica tog en liten spontan resa till Stockholm förra veckan. Vi pratade om att slösa pengar, åka massor med karuseller på Gröna Lund och självklart umgås med våra fina vänner. Så i torsdags packade vi väskorna och hoppade på planet. Det var verkligen väl behövligt måste jag säga! Sedan toppades hela resan med att jag fick vara med och fira min bästa väns födelsedag och att jag även klarade av att hålla mig från att säga att jag skulle komma gjorde allt så mycket bättre. Vem älskar inte överraskningar lixom?Jag har äntligen fått se hur min finaste Johanna bor och äta otroligt god mat hon lagat.

Mitt kort har gått varmt i kassorna och mina fötter har varit helt slut efter allt spring i affärerna. Men det var helt klart värt det! Jag är några plagg rikare och några tusenlappar fattigare, men vad gör det egentligen. Jag har nog aldrig druckit så mycket färskpressad juice förut heller men herre min skapare vad gott det är. Ja jag funderar på att införskaffa en juicepress för eget bruk. he he. En salami och brieost baguette hade inte suttit helt fel nu heller. Varför finns inte likande fik här uppe i norr? Brownies från 7eleven smakar gudomligt när man går från en klubb till en annan. Körsbärs blommorna i Kungsträdgården var underbara, jag ska dit nästa år och fota!

Jag har diggat till musik på wookhouse, träffat nya människor och druckit drinkar. Sedan får jag tacka att det finns fina personer som offrar lite sömn för att surra telefon när mina kära vänner är och utforskar nya marker. hehe Måste även skriva tack för att sängplatsen Mickis och Emelie. Att vi missade LMFAO var ju kanske inte enligt planerna. Men vi shuffla i kön och träffade Julie och Camilla ist så vi spillde inga tårar över det och drog på Grönan innan vi åkte hem ist. En nallebjörn rikare och en hel del fjärilar i magen efter alla karuseller så var jag faktiskt nöjd med min resa och förstod först då jag kommit hem att jag gärna skulle kunnat stanna ett bra tag till. Självklart förevigades hela resan med massor av bilder på Instagram då systemisen inte fick följa med och jag har förmodligen glömt att skriva ner hälften av allt roligt.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget