Bilbingo

Hängde med mami och Lena på bilbingo idag. Det är ett måste att hinna med en bilbingo innan sommaren är slut så det var bara passa på när det inte krockade med träningar el match. Tyvärr klirrade det endast i Mamma och Lenas kassa då mami först fick tuta in 250 kr och Lena avrundade det hela med att få fullt hus och 10 000 kr! Woop woop! Kanske jag förde med lite tur trots allt. Jag delade en cola med solen och åt en god laxmacka iaf. 
Man får väl lov att hoppas på lite tur i kärlek ist för spel. he he. Men grattis till Lena! Det var så roligt att bara sitta i bilen som fick tuta in storkovan iaf. 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

mitt hjärta är ditt att förstöra

 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Ligger det en tanke bakom varje teckning?

Förutom att jag har klottrat på alla fakturakopior jag ändå skulle riva och slänga på jobbet, var det oerhört länge sedan jag ritade något. Man kan lugnt säga att jag är en periodare när det kommer till att vara kreativ och rita. 
Igår fick jag iaf för mig att rota fram mina pennor och ritblocket och började skissa lite och fortsatte med det idag på morgonkvisten. Jag har blivit lite såld på att rita mänskliga kroppsdelar och varför har jag inte den blekaste aning om. Men självklart tror jag det ligger lite tanke bakom varje teckning men kan inte sätta fingret på vad. Allt är väl ändå lite fint med en tanke bakom iaf. Så nu sitter jag i köket och dricker te med en blandad lista på spotify i öronen och ska göra klart den. Rätt fint ändå!      
 
 
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

I en burk

 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Foto / länka inlägget

   

Fyra dagar i Göteborg

Efter att vi hade pratat om att jag verkligen borde komma ner för att se fina Göteborg och hälsa på, så bokade jag resan ner till bästa Joakim. Med lite sömnbrist men med extra pirr i magen som grädden på moset lyckades jag inte virra bort mig på arlanda el missa flyget till landvetter, tack och lov! På sista planet 55 minuter från att landa i Göteborg och träffa Joakim somnade jag inte trots att stolarna var så bekväma jämnfört med morgonplanet. Istället la jag märke till hur otroligt välmålade och fina naglar flygvärdinnorna hade och lyssnade på när engelsmännen framför mig pratade. Kankse inte så konstigt att man är lite förväntansfull med en släng nervositet, när man äntligen skulle få träffa någon "som bara funnits i min dator och telefon" som vi sa och tyckte det kändes rätt overkligt men roligt att jag var där båda två. 
 
Med lite extra effektivitet tycker jag att vi hann med en hel del faktiskt. Vi kan ju checka av, åkt atmosfear och överlevt på listan samt en hel del andra roliga åkattraktioner på Liseberg. Tack och lov att Joakim inte var en chicken på karsusell åkning, hehe. ;) En dag gick vi på Universeum och tittade på massor med tropiskadjur. Tyvärr fick vi inte se någon apa men man kan inte få se allt. Förutom att göra sånt man gör när man besöker Göteborg hann vi äta god mat på flera resturanger, spela galen panna med Joakims vänner, laga middag och baka min gudomligt goda äppelkaka, toppat med mys och bara vara häng.
 
Som de flesta sa innan jag åkte faller man lätt för själva Göteborg och att människorna är så goa vilket är sant. Att åka spårvagn är väldigt avkopplande och trevligt måste jag säga, varför kan inte lokaltrafik fungera lika fint i norr! Ja göteborg är som jag trott innan precis så bra som det låter i en håkan hellström sång. Fyra dagar går väldigt fort när man har roligt och det kändes rätt vemodigt att säga hejdå till Joakim på flygplatsen. Men jag hade inte kunnat börja min semester på ett bättre sätt vet jag och hoppas vi gör det igen snart.  Tack för en fin helg :)
   
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Ellen är bäst..

Och Kai också för den delen, så söt liten kille! Här snackar vi sjunga med inlevelse och känsla. :) 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Film & Musik / länka inlägget