you can't always get what you want.

 
Vi låter sången tala för sig själv och godnatt!
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Ett leende kostar inte mycket, men ger så mycket.

Jag läser ett helt dussin med olika bloggar av alla dess slag. Några är med i ett crew som skriver om saker som ska ge deras läsare massor med självförtroende & självkänsla pepp samt uppmuntrar sina läsare till att skriva vad de tycker kring ämnet i sina egna bloggar. Jag har varit sugen länge att faktiskt göra precis det, lite efter men here we go. 
 
 
En av mina bästa egenskaper är att jag i stort sett alltid har ett leende på läpparna och är glad. Jag får ofta höra att jag alltid är så glad och positiv. Det har till & med hänt att jag fått frågan om jag någon gång är ledsen. Vilket jag verkligen kan vara, det vet ni som läser och känner mig. Då jag är en riktig känslomänniska. Det är även en egenskap jag tycker mycket om hos mig själv. Jag älskar att jag har lätt till både skratt och tårar, ibland kombineras båda bra tillsammans till & med. Men det är mycket roligt att jag upplevs som en glad och positiv
tjej med ett leende på läpparna.
 
Sedan kan ingen säga emot mig att livet blir så mycket mer lattjo om man har ett äkta leende på läpparna. Nu tycker jag att vi är glada och ler lite extra, för mina vänner snart är det vår & vi kan göra någons dag bara genom att bjuda på ett leende PUSS OCH HEJ! 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Dear Diary / länka inlägget

   

watercolor painting

 
 
Eftersom jag inte har kunnat roa mig glatt i vårt fina underbara väder ute el jobbat idag så har jag pysslat lite i photoshop. Tänkte att någon kanske tycker det är roligt att se vad jag skapat med hjälp av den här lilla guiden. 
Så kan ni prova gör en ni med om ni vill. :) 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Foto / länka inlägget

   

sally sötnosen, gulli gull.

 1000px
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Sally, min fina. / länka inlägget

   

idag har vi frossa i semlor

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Jag har tjuvstartat lite innan fettisdagen.

 
En liten kortfilm från min söndag som bestod av att baka semlor som blev, gudomliga! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Film & Musik / länka inlägget

   

Hon vill ha vitt, hon vill ha svart.

Jag kände mig rastlös igår kväll och fick snille blixten att ta lite bilder. Hade hela tiden tanken bakom bilderna i svart/vitt. Har blivit lite förälskad i att plåta svartvita bilder under vintern. Min kära tremänning gav förslaget mörk sotning och lite hårdare look då det inte riktigt är så jag upplevs i vardagen. Så det blev en mörk svart sotning och skinnjacka med kanske lite väl slarvigt lockat hår. Med tanke på hur lite tid jag spenderade på att fixa mig var de okej. Jag kan tom säga att jag gillar några bilder själv, med attityd. he he. Tyck till om ni vill och varför inte ge mig tips vad jag kan ha för uttryck el stil nästa gång? P U S S!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Foto / länka inlägget

   

Paperman

 
Hittade den här kortfilmen från disney på Michaela Fornis blogg och den var så oerhört gullig att jag inte kunde låta bli att lägga upp den på min blogg. Socker sött och kärlek är min grej helt enkelt. ♥
Puss! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Film & Musik / länka inlägget