min finaste lillkusin

 
Det här är min lillkusin Ammi i sällskap med min gamla hund Elin på bild. Jag minns dagen bilden togs, inte exakt på datumet men själva kvällen. Det var din första övernattning i stugan själv med oss. Du var så stolt som skulle få spendera natten utan mamma och pappa med morbror, "moster" och kusinerna. Det var en fin kväll och du som då var så liten kände dig så fruktansvärt stor och var så stolt. 
 
Det finns en risk att jag kommer låta som en gammal dam i den lite högre åldern i detta inlägg men det är smällar man får ta. Jag minns första gången jag träffade dig och bilden din mamma och pappa visade på dig när de skulle åka och hämta hem dig från kina. Du var så otroligt söt och hade en rätt frågande blick men ändå så söt på bilden. En liten tös med bruna ögon och vackra asiatiska drag skulle bli min lillkusin. Du kom med så oerhört mycket glädje och kärlek när du kom hem hit. Du kom även med lärdommar då du lärde oss lite kinesiska fraser du kunde vid så låg ålder.
 
Jag har som du vet väldigt svårt att förstå att du inte längre är det lilla yrvädret längre som önskade sig coca cola och falukorv i födelsedagspresent. Men samtidigt så är jag så glad att du växt upp till den fantastiska människa du är och att vi kan ha så otroligt roligt ihop, trots att jag börjat bli så gammal. ;) Så min vackraste finaste lillkusin var alltid du och tack för att du kom hem! ♥
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Dear Diary / länka inlägget

   

Söndags frukosten på sängen

Jag har funderat fram och tillbaka hur jag ska kunna hitta tillbaka till vardagsbloggandet igen. Jag älskar att bläddra tillbaka i arkivet och titta på hur jag skrev och fotade förr. Ibland får man ont i magen och minns hur tungt man tyckte det var och andra inlägg ger en bara en underbar känsla av gamla goda minnen från förr. 

Ska ha det som ett litet mål börja dra med sig kameran lite oftare eller lägga upp bilder från telefonen.Jag tycker dock att bilderna jag tar med min iphonnie inte har samma charm som de jag tar med min systemis. Även fast resultaten är slående lika varandra om man tittar på min instagram. Kanske är det så att vardagsbloggarna kommer försvinna när instagram kom. Nej jag tror jag ska nog utmana mig själv lite och om inte systemisen får hänga med ska jag knycka pappas lilla kompakt kamera. 

Vad gör sig inte så bra på bild som frukost? Jag avnjöt denna gudomligt goda frukost på sängen i söndags. Ja jag kommer nog fortsätta med frukost på sängen till mig själv forever!  Ni skådar en rätt så nykomling till muminmuggs-samlingen Lilla My muggen med löfbergs lila som innehåll. Turkisk yoghurt med hemmagjord müsli/granola toppat med hallon och mango, frukt är fantastiskt! Sedan lite melon och mango på sidan om. Mums! 

 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

guld ögonblick

 
I skrivandets stund har jag suttit och bläddrat igenom bilder på min guddotter Nellie. Jag älskar att skriva att hon är min guddotter för jag är känner mig så oerhört smickrad över att ha fått äran att kalla mig det. Jag kan tala om för er att jag börjar direkt lida av extrem längtan att gosa lite med henne när jag pysslar med det. Den sötaste lilla tösen i världen! Ja jag kan ju inte neka att jag saknar hennes mami lite också hon kommer som bonusen ju, hehe. kärlek på er! 
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Lycka i form av vårväder

 
Det är fantastiskt hur mycket ny energi man får när våren börjar skina med sitt underbara solsken. Jag har överflöd av kreativitet att skapa igen, vilket gör att jag känner mig lycklig! Jag ska suga åt mig all energi våren kan ge och fortsätta vara på rosa moln länge.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Eyeliner i snabbspolning

 
 
Kände att det var ett tag sedan jag gjorde en kortfilm just for fun så här är en smink & hår video i snabbspolning gjord i brist på annat. :) haha
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Film & Musik / länka inlägget