safe haven

 
 
 Eftersom vädret ute knappt lockade en att öppna ögonen eller kliva upp ur sängen idag kunde inte en film som denna vara bättre sysselsättning. Den tog slut för bara någon minut sedan och jag kände direkt att det är en film jag bara måste skriva om i lillalyan. Jag har haft ett sånt där fånigt sött leende på läpparna när det var romantiskt, kramat kudden av spänning och fällt några tårar när det var mycket känslor. En film helt klart i min smak och tycke. 
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Film & Musik / länka inlägget

   

-


Älskade niotillfem Sandra har skrivit den här otroligt bra krönikan och har så rätt i allt att det gör ont i mig. En liten kyss kan förstöra något så stort. Samtidigt kan man tycka att vi människor borde lära oss av andras och våra egna misstag och tänka till några gånger extra innan vi gör saker vi en dag kommer sitta och känna oss dumma över. För innerst inne tror jag alla vet när en flyktig kyss sätter mer på spel än lite äventyr i vardagen.  
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Dear Diary / länka inlägget

   

Thelma

 
Jag och Angi träffade Carro och hennes söta tös Thelma idag. Ni kan ju tänka er lyckan i mig när Carro frågade om jag kunde ta några bilder på henne. Hon är söt som en sockervadd den tösen kan jag säga om inte sötare tom! Jag vill absolut göra sånt här fler gånger! <3
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Foto / länka inlägget

   

Hujeda mig jag har köpt mig en mysse.

 
Efter att jag hade bläddrat bland massor med gamla fotografier från när pappa var liten och sett hans fina emil i lönneberga keps så klickade jag hem en jag hittade på h&m. Självklart hade jag i brist på annat en fotografering som tog ca 5 minuter så bilderna är som de är. 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget