Amanda Jenssen i tusch

Sedan jag bestämde mig för att börja ta emot beställningar på teckningar så har jag otroligt nog knappt haft tid att teckna saker jag själv känner för. Det var förvånansvärt många som ville beställa, vilket är kul! Men samtidigt har jag känt från och till hur jag tappat lusten att rita då jag inte haft tid att föra mina egna tankar och idéer på papper. 
Har försökt att tänka, jag kan inte rita på tvång och göra det bra och inte känna någon stress då jag inte satt ett datum el tid på hur lång tid en teckning tar att göra. Det får ta lite tid då jag faktiskt endast gör detta som hobby på sidan om. 

I söndags så såg jag reprisen av Så mycket bättre och blev helt blown away och bestämde mig på direkten att jag skulle prova teckna ett porträtt på Amanda Jenssen med mina promarkers. En liten dröm är att kunna tuscha porträtt snyggt och har alltid imponerats av alla talangfulla illustratörer man hittar på bloggar osv. Så med de färger jag hade hemma försökte jag mig på det, med ett relativt bra reslutat enlig mig själv faktiskt. 




 
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget