Jag gillar den..

 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Film & Musik / länka inlägget

   

You make me happy, ba ba ba dum

Igår var ingen vanlig dag, det var nämligen min 22 årsdag! Jag blev väckt med sång och fika på sängen. Fick massor med fina presenter,meddelanden och samtal. Hade massor med underbara vänner och släktingar på kalasfika. Jag hittade mitt tappade "lillasyster"-halsband. Mitt monki paket kom på posten. Dagen var helt enkelt underbar och perfekt. Tack alla fina som kom ihåg min dag, det värmer verkligen! ♥ 
 
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Bland flugsvampar & en kopp vanilj te

 
Morgon mys i mina otroligt fina & sköna sängkläder med flugsvampar på. Det finns inget som kan toppa en nybäddad säng & nyrakade ben, kombinationen är som klippt & skuren för varandra. Det är även väldigt gott att surpla vanilj te ur min fina muminmamma mugg när det nu mer är minusgrader ute. Jag tycker även om att de har spelat " I wanna know have you ever seen the rain" på radion ,perfekt frukost låt.  
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

But boy, tonight you look so pretty. Yes you do


 
Jag tyckte Sandra som skriver niotillfem-bloggen hade en riktigt bra Fredags tradition, nämligen att lägga upp bilder på massa stiliga killar. Så då tänkte jag att jag kunde göra desamma en måndags eftermiddag. Vad passar inte bättre än att vila ögonen lite så här efter jobbet och innan middagen. Alldeles utmärkt att starta veckan så!
 
 
 

 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

mitt rum i ditt hjärta..

 
Förra veckan testade jag våran nyinköpta mjökskummare och gjorde mig en gudomlig varm O´boy i min
underbara mymlan mugg, dock fattades mini marchmallows. Och jag plåtade några otroligt röda rönnbär
under min promenad med sally 
 
I Tisdags fyllde världens goaste pappa år så jag bakade för glatta livet iklädd min fina blommiga klänning
och fick ett äpple av min kompis som åkte ner till söder en sväng.  
 
Dagen efter pappas kalas insåg jag att mina lockar var så mycket finare dagen efter tom med oborstat hår.
Jag passade även på att ta en bild på min finaste samling av muminmuggar. Jag har hela 14 st men det fattas fortfarande en hel del. Man kan aldrig ha för många mumin muggar.  
 
I fredags vaknade jag rätt tidigt och spenderade tid med min älskade bok jag påbörjade under mitt äventyr till mormor och söder. Har varit dålig på att ta mig tid att läsa men det har blivit ändrig på nu då jag har börjat på min andra fina bok. Passade även på att bära mormors stickade skönhet och målade läpparna bärfärgade. 
Läppstift är så otroligt fint och skuttade runt och kände mig lite fin faktiskt. 
 
Jag tänkte att jag kunde dela med mig lite av mina instagram bilder på bloggen. dock är de oftast samma motiv som jag fotograferar med min kamera men det blir ju aldrig samma sak på iphonnien. Ni kan ju följa mig vet jag jag heter josefinjson.
 
PUSS!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Fick ett Björnlunda äpple av min kompis

Johan hämtade alla sina saker från Björnlunda förra helgen och då tog han med ett äpple upp till mig som han plockat från äppelträdet där nere. Tänk att de är lika stora som de man köper i affären. Jaa jag är nog lite fascinerad kan jag erkänna. Hehe och fototokig som man är förevigades detta dubbelt, självklart på instagram och med kameran. gillar min instagram bild lite faktiskt.  
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

När rönnen är som rödast

 
Jag har passerat ett rönnbärsträd ett flertal gånger när jag har varit ute och promenerat med Sally och tyckt att de är så otroligt vackra trots att alla löv har fallit. Så en dag fick kameran följa med och jag tog lite kort på den. Tycker fortfarande att hösten är underbar. 
 
En riktigt söt nos har min lilla hund som var riktigt trött imorse, vilket hennes matte också var i och för sig. Vi har tagit det riktigt lugnt idag. Sally har busat lite med Signe och Svante medans jag har druckit lite kaffe och surrat strunt med bästa Emelie. På eftermiddagen har vi hunnit med ett besök hos Adam och Amanda och lite lek och bus här hemma.
Jag har läst några rader i min fina bok. Vilket fick mig att klottra ner en text jag skrev för ett tag sedan i inlägget nedan. I tanken kan kärlek alltid vara underbart och fint. Hoppas någon gillade den iaf
 
 
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Känslan man tycker om.

Jag har alltid varit svag för fjäderlätta kyssar och när du drar fingrarna genom mitt hår, det känns så mjukt och välborstat då. Ungefär som den sköna känslan när någon killar en på armen och man får gåshud när man närmar sig armvecket. Man ler och funderar på att lätt och smidigt ta bort armen men håller den kvar fast det kittlas, för man tycker om det. 
 
Hur du ler när du precis har pussat mig på pannan och stryker mig på armen och frågar hur jag mår. Den omtanken att du rår om mig och vill veta gör mig varm inombords. Och hur våra skratt låter så bra ihop när vi har roligt tillsammans. Till exempel när något tokigt hänt som man kanske blir lite generad över egentligen eller när en replik i en komedi är så rolig att man skrattar så det gör ont i magen, ja den känslan tycker man om. Hur fint det är när du håller min hand och värmer den när det är kallt. Jag tror det finns en hel del känslor man tycker om men. Du ger mig lite av den pirrande känslan i magen, precis som bubbelvatten,
Och den känslan tycker jag om..
 
bilden kommer från weheartit 

 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Dear Diary / länka inlägget

   

thai thai thaiafton

Nu i helgen vankades det Thaiafton på skois igen, vilket det gör en gång varje år med våra kära grannar och några till. Det roligaste är självklart matlagningen som vi gör tillsammans. Mamma lagar de flest grytor själv och vi andra hjälper till lite här och där. Gissa vem som har provsmakat så allt är gott, jo jag! 
Vi hade 6 olika varmrätter och 2 soppor till förrätt. Gröna soppan är för delikat fylld med spenat. Den kokade faktiskt jag och Anette ihop i år och vi tvistade den lite med en ny ingredients, hehe. Sedan måste ju Hanna få creds för hennes goda friterade fläskfilé. 
Efter att vi hade ätit oss proppmätta så spelade vi singstar till sena natten. Man kan inte annat än älska singstar det är så otroligt roligt att sjunga och att det är en tävlig gör det tom lite bättre. Tack för en trevlig kväll och all god mat det gör vi om nästa år igen. 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

höstmys & lyktor

Hösten är så oerhört mysig och underbar och jag har köpt mig två otroligt fina lycktor för ett tag sedan. De lyser fint på kvällarna med mina fina prydnads cykel brevid. Inga tvivel om att hösten är mysigaste månaden!  
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

I alla drömmar var du ändå nära, så underbart nära

Jag var en rätt nöjd tjej när jag äntligen hittade Yogi Tea med de otroligt gulliga citaten på tepåsarna. Tyvärr föll inte riktigt sorten sweet chai mig i smaken. Har mitt otroligt goda chaite från indiska. Men jag kommer absolut ge det en chans till och om inte annat köpa en annan smak. Bara för de otroligt gulliga citaten. 
I Torsdag trillade ett grönt postkuvert ner i min brevlåda, och för mig betyder det oftast att min mormor skickat något till mig. Den här gången var det en underbar flätstickad benvit tröja från henne. Flätstickat är höst för mig och jag fastnar alltid för tröjor som är det. Mammsen brukar säga att jag har fått flätstickat på huvudet, hehe och det kan väl kanske stämma lite.
Jag köpte mig en underbar bok när jag var nere i Örebro för några veckor sedan. Den är så himla vacker och fin! Den passar mig utmärkt som är lite smått svag för kärlek. Jag ska nog köpa mig fortsättningen till finaste boken "jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket". 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

I klädd en av mina blommiga drömmar med en mysig stickad tröja över.

För några dagar sedan satt jag där på min lurviga matta och såg lite så där liten ut som jag tydligen gör ibland. I klädd en av mina blommiga drömmar med en mysig stickad tröja över. Men idag har jag jobbat och mest skuttat runt i träningskläder hela dagen då vi var på en långpromenad. Ja och Sally så klart som sover sött i sin bädd nu. Och jag blir inte klok på mig själv och mina extrema funderingar vid natte tid. Det är ett ständigt brottandes med det där "tänk om". Jag vet att saknad är något man kan lära sig leva med men vill jag det? 
Nu tänker jag ta kväll och krypa till kojs. Godnatt & sov gott. 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget