Söndags kyssar

Hur fantastiskt och klyschigt det är låter så är det väldigt fint med kyssar & pussar på film och bild. Då jag älskar rörande bilder och att kyssas & pussas så bjuder jag på några efter en vacker solig söndag som denna.
I love them! ♥
 
      
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Dear Diary / länka inlägget

   

Will you still love me when I got nothing but my aching soul

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Foto / länka inlägget

   

blommor är så oerhört vackert.

 
Tillbaka till att ha en vardag med rutin och sysslor är underbart. Att få jobba i ett stort växthus fullt med blommande blommor och möta kunder som blir så glada av att komma och handla är så lovely! Jag älskar mitt jobb! 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

dagdrömmeri, grillade marshmallows och min vackra kusin.

 
Det var ett bra tag sedan jag satt och skev några rader här i lillalyan! 
Låter min vackra kusin pryda inlägget då jag faktiskt saknar henne enormt och hade så gärna haft en fotoshoot med henne nu på momangen. Så vad har hänt sedan sist? Har börjat räkna ner dagarna till jobbet sparkar igång, längtar faktiskt enormt! Varit i luleå och umgåtts med min favorit. Varit på Ikea. Sprungit på pub nykter. Tagit många promenader. Ätit massor med goda frukostar jag inte fångat på bild. Grillat marshmallows. Spelat fotboll enormt mycket. Tittat seirer. Dagdrömt en hel del om alla möjliga saker och ting. gosat och busat med sally. Ritat en del. Lyssnat på bra musik. Umgåtts med goa vänner. Lagat mat och en hel del mer. Förhoppningsvis dröjer jag inte lika länge till nästa gång igen. P U S S 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Foto / länka inlägget