Mänsklig värme, snälla kom närmre

 
Jaa! Jag har äntligen fått lyssna till Markus Krunegårds ljuva toner live! Jag tror jag tjatade så det skavde i öronen på stackars Emma när jag såg att han skulle spela i lilla salen på kulturenshus. Tjat tycks löna sig ibland, hehe. 
För jag fick en biljett i födelsedagspresent av Emma och Åsa. Tack ni är bäst! 
 
Att se han på en mindre spelning som detta blev helt fantastiskt bra! Så med läckra vinröda läppar sjöng vi med och dansade till bland annat Let's go nu är jag din yo! Krunegård har så berörande texter och efter spelningen har jag spelat korallreven och vintergatan på repeat. Textraden, "mänsklig värme, snälla kom närmre 37 grader celsius är allting som behövs" var så sinnessjukt vacker live. Ja alla låtar var så grymt bra och kvällen avrundades med drinkar på savoy med Emma gånger två och girltalk, riktigt mysigt faktiskt! Kunde inte bli bättre!  
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

Ginas Värld

Jag har från första stund jag hörde intro låten har jag varit förälskad i den, men när jag såg serien på svt blev jag kär i Gina och "Ginas värld" och introlåten. Hon verkar vara en så oerhört go person och i varenda avsnitt får man ett nytt perspektiv på saker och ting i livet. Så om ni inte har trillat på denna fantastiska serie med Gina än måste ni bara göra det nu! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Film & Musik / länka inlägget